Tervetuloa Minun Sivustolleni!

Joo eli welcome to Mimmin pandamainen blogi ;).Tykkään panfusta paljon ja myös niistä jotka lukee blogiani.Vannon kautta kiven ja kannon ettei tätä blogia poisteta ;).Eli maittavia lukuhetkiä teille pandaset!Ja myöskin kivoja lukuhetkiä!

keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Kaikkea kivaa!

Eli siis koulu on Panfussa virallisesti avattu!Opettele matikkaa,enkkua ja maantietoa(pienemmät ei ehkä osaa ...)Niin ja se tunussana on!!Arvatkaa!Kysymys oli:Mikä on punaisin maaosa tjn ei se menny noin mut ihan sama ;D".Se oli 
M
MA
MAR
MARS
MAR
MA
M
Eli Mars!Tulee mieleen laulu ; Merkkurius,Venus,Maa,MARS,Jupiter,Saturnus,Uranus,Neptunus Pluuto aurinkoa kiertävät ne kaikki radallaan! Ja meillä kävi Norjalainen!!!Kolussa!!No sepä oli meidän entinen 3B poika!;D.Ihanaa nähä se pitkästä aikaa!Olipa tukka kasvanu ;O ;).No sit meil oli enkkuu (hohhoijjaa....)Ja huomen saahan enkun kokeet ja tänää oli matikan koe(aikas helppo!)Nii ja nyt tulee uus sivu!!!Nimeltä; Kaikki kasveista sun muusta tieteestä!Toivoisin että lukisitte blogiani pliisd;). 298 kävijää!Ja 6 lukijaa ;I.No aika sanoa :
Heippa ja muksis vaan!Olen laiska!Yllin koe perjantaina!;)))))
T.Mimmi112
 Klikataa suuremppaski xD

2 kommenttia:

  1. Hei mäkin tiedän ton laulun!Merkuruis Veenus maa mars jupiter saturnus uranus neptunus ja pluto aurinkoa ne kiertävät kaikki radallaan!

    VastaaPoista
  2. Nano Paris ja Nikke111;Heh,me laulettiin se skarissa ja mul kesti kauan oppimisessa!No kannatti huomen lauletaan aamu avauksessa On syksy niin ihmeellinen laulu nojaa ;).T.Mimmi112

    VastaaPoista